03/10 – 2016

Hurtig og sikker levering i høj kvalitet

Johnsens Metalteknik A/S har fået ny profilbrochure. Har du altid haft lyst til at vide mere om firmaet bag den gode kvalitet, har du nu chancen.

Med mere end 30 år i faget, stiller vi høje krav til os selv, så vi derved kan levere et produkt i den bedste kvalitet.

17/06 – 2015

Det seje vinder frem hos Johnsen

Underleverandøren, af diverse bearbejdede emner til metalindustrien, Johnsens Metalteknik har fået en del mere at se til i rustfrit stål.

01/11 – 2012 

Ny multitasking maskine fra Mazak

​Vi u​dvider​ vores produktion med en ny Mazak Integrex 200 IV ST multitasking-maskine.

​​INTEGREX IV-serien kan færdiggøre alle bearbejdningsprocesser – lige fra råmateriale til færdigt emne – i én enkelt maskinopsætning. En avanceret højhastigheds-fræsespindel, der kan vippe op til 240 grader, et nedre værktøjsrevolverhoved med roterende værktøjsspindel og en sekundær spindel med samme C-aksefunktioner som hovedspindlen bidrager alle til en uovertruffen fleksibel bearbejdning.

​Vi forventer at være fuld produktionsklar med udgang af 2012.

15/06 – 2012

Ny Tesa 3D målemaskine

​Vores kvalitetsafdeling er blevet udvidet med den nye Micro-Hite 3D Recorder målemaskine fra TESA, med hurtig og nem håndført programmering.

Med installationen af 3D målemaskinen har vi øget kapaciteten og tilført vores måleafdeling et væsentligt løft.​

01/07 – 2011

Nyt ultralydsvaskeanlæg fra HESØ

​Igennem det sidste halve år, har vi i tæt samarbejde med Hesø A/S fra Vejle, udviklet vores nye ultralydsvaskeanlæg.

Vaskeanlægget består af et ultralydsanlæg med et påmonteret elevatorsystem, som tilgodeser når operatøren lægger emner i anlægget. Derved opnåes god og skånsom arbejdshøjde.

Efter ultralydsvask flyttes emnerne via ruller over i skyllesektionen. Transportbåndet trækker nu emnerne igennem skyllezonen hvor den overskydende sæbe skylles af, herefter luftafblæsning samt efterfølgende tørring.

18/03 – 2010

Bygger sig ud af krisen…

​Med en ny produktionshal taget i brug, og et samlet produktionsareal på nu godt 1500 kvadratmeter, har vi valgt at se stort på krisen og fortsætte de udvidelsesplaner, som var lagt, inden krisen rigtigt satte ind.

Vi valgte at udvide trods krisen, da vi efterhånden havde fået presset alt for mange maskiner ind, på alt for få kvadratmeter.

Nu har vi skabt muligheden for, at få det rigtige flow rundt i produktionen.

​Resten af huset har også fået en ansigtsløftning, både ude og inde, og nu er vi klar til det hele begynder at boome igen. Vi har virkelig udnyttet nedgangen til at få ryddet op, og gennemgået alle vores produktionsmetoder for at se om der eksempelvis er kommet nye og bedre værktøjer og bearbejdningsmetoder på markedet.​

11/06 – 2009

Johnsens Metalteknik A/S udvider

​Det første spadestik er blevet taget og der er blevet holdt rejsegilde i dag på den nye
produktion/lagerhal på 480 m2. De 13 medarbejdere kan se frem til nogle arealer,
som forbedrer det daglige virke og som optimerer pladsen yderligere.

Byggeprojektet vil stå færdig til efteråret 2009.