08/07 – 2021

Ny Citizen langdrejer

Vi ​udvider vores produktion med en ny Citizen L32-VIII LFV

Citizen L32-VIII LFV er en universal 7-akset CNC langdrejer med mulighed for emner fra stang op til ø32 mm. Den er udstyret med LFV (Low Frequency Vibration) teknik som gør det muligt at få kortere spåner uden fuglereder og dermed sikre en stabil drift.

Vi har udstyret den med en top stanglader som er nem omskiftelig til forskellige stangdimensioner. Der udover har vi fået fremstillet et afladesystem, så vi har mulighed for at køre længere emner igennem. Dette er med til at sikre en hurtig og nem fremstilling fra råmateriale til slutproduktet.

31/01 – 2019

Ny multitasking maskine fra Mazak

Vi ​ændrer vores produktion med en ny Mazak HQR-200 MSY multitasking-maskine.

HQR-serien er en højeffektiv produktionsmaskine som kan færdiggøre mange emner i en enkelt maskinopsætning, da den er kendetegnet ved 2 værktøjsrevolver og 2 spindler. Dette gør simultan bearbejdning mulig. Vi har udstyret den med en stanglader og et afladningssytem så de færdige emner kommer ud på et bånd og ned i en kasse. Dette gør at vi får emnerne produceret ud fra råvaren i stangmateriale til det færdige emner i kassen.

03/10 – 2016

Hurtig og sikker levering i høj kvalitet

Johnsens Metalteknik A/S har fået ny profilbrochure. Har du altid haft lyst til at vide mere om firmaet bag den gode kvalitet, har du nu chancen.

Med mere end 30 år i faget, stiller vi høje krav til os selv, så vi derved kan levere et produkt i den bedste kvalitet.

17/06 – 2015

Det seje vinder frem hos Johnsen

Underleverandøren, af diverse bearbejdede emner til metalindustrien, Johnsens Metalteknik har fået en del mere at se til i rustfrit stål.

01/11 – 2012 

Ny multitasking maskine fra Mazak

​Vi u​dvider​ vores produktion med en ny Mazak Integrex 200 IV ST multitasking-maskine.

​​INTEGREX IV-serien kan færdiggøre alle bearbejdningsprocesser – lige fra råmateriale til færdigt emne – i én enkelt maskinopsætning. En avanceret højhastigheds-fræsespindel, der kan vippe op til 240 grader, et nedre værktøjsrevolverhoved med roterende værktøjsspindel og en sekundær spindel med samme C-aksefunktioner som hovedspindlen bidrager alle til en uovertruffen fleksibel bearbejdning.

​Vi forventer at være fuld produktionsklar med udgang af 2012.

15/06 – 2012

Ny Tesa 3D målemaskine

​Vores kvalitetsafdeling er blevet udvidet med den nye Micro-Hite 3D Recorder målemaskine fra TESA, med hurtig og nem håndført programmering.

Med installationen af 3D målemaskinen har vi øget kapaciteten og tilført vores måleafdeling et væsentligt løft.​

01/07 – 2011

Nyt ultralydsvaskeanlæg fra HESØ

​Igennem det sidste halve år, har vi i tæt samarbejde med Hesø A/S fra Vejle, udviklet vores nye ultralydsvaskeanlæg.

Vaskeanlægget består af et ultralydsanlæg med et påmonteret elevatorsystem, som tilgodeser når operatøren lægger emner i anlægget. Derved opnåes god og skånsom arbejdshøjde.

Efter ultralydsvask flyttes emnerne via ruller over i skyllesektionen. Transportbåndet trækker nu emnerne igennem skyllezonen hvor den overskydende sæbe skylles af, herefter luftafblæsning samt efterfølgende tørring.

18/03 – 2010

Bygger sig ud af krisen…

​Med en ny produktionshal taget i brug, og et samlet produktionsareal på nu godt 1500 kvadratmeter, har vi valgt at se stort på krisen og fortsætte de udvidelsesplaner, som var lagt, inden krisen rigtigt satte ind.

Vi valgte at udvide trods krisen, da vi efterhånden havde fået presset alt for mange maskiner ind, på alt for få kvadratmeter.

Nu har vi skabt muligheden for, at få det rigtige flow rundt i produktionen.

​Resten af huset har også fået en ansigtsløftning, både ude og inde, og nu er vi klar til det hele begynder at boome igen. Vi har virkelig udnyttet nedgangen til at få ryddet op, og gennemgået alle vores produktionsmetoder for at se om der eksempelvis er kommet nye og bedre værktøjer og bearbejdningsmetoder på markedet.​

11/06 – 2009

Johnsens Metalteknik A/S udvider

​Det første spadestik er blevet taget og der er blevet holdt rejsegilde i dag på den nye
produktion/lagerhal på 480 m2. De 13 medarbejdere kan se frem til nogle arealer,
som forbedrer det daglige virke og som optimerer pladsen yderligere.

Byggeprojektet vil stå færdig til efteråret 2009.