CNC-fræsning og CNC-bearbejdning i metal, stål og plast

Har du eller dit firma brug for en erfaren og stabil samarbejdspartner til CNC-fræsning i metal, stål eller plast, eller andet CNC-bearbejdning, så er Johnsens Metalteknik A/S i Nordborg leveringsdygtig.

Med mere end 25 års erfaring inden for CNC-bearbejdning har vi den know-how, der giver kunden en stabil og kreativ samarbejdspartner for store og små virksomheder i hele landet.

Vi tilbyder CNC-fræsning
i alle slags metaller, plast og stål

Som en del af vores CNC-bearbejdning fremstiller vi CNC-fræsede emner i alle slags metaller, stål og plast. De mest almindelige metaller er aluminium og messing, mens det ved plast oftest er acryl og POM, som benyttes. Ved stål er det derimod automatstål, stål 52, CK 45, Aisi 303 rustfri, Aisi 304 rustfri og Aisi 316 rustfri, der oftest benyttes. Vores moderne CNC-fræse-maskiner kan fræse emner i op til 1000mm x 500mm x 300mm i både små og store serier.

​Når det kommer til CNC-bearbejdning og CNC-fræsning i plast har det mange anvendelsesmuligheder, og derfor har mange virksomheder brug for CNC-fræsning af plastemner. Vi kan som ordreproducerende underleverandør leveret diverse CNC-fræsede plastemner i både store og små serier samt enkeltstyksproduktion.

CNC-bearbejdning og efterbehandling

Vi sørger altid for at følge med udviklingen af vores CNC-bearbejdning, både hvad angår viden og maskiner, og vi kanogså tilbyde efterbehandling i høj kvalitet.

Afhængigt af den enkelte kundes behov i forbindelse med CNC-fræsningen har vi også gennemløbsvaskemaskine, søjleboremaskiner, samt manuel fræser, hvis det er påkrævet. Vi er med andre ord en fleksibel underleverandør til CNC-fræsning i stål, metal og plast, hvor det færdige resultat altid holder højeste kvalitet.

Kunden i centrum ved CNC-bearbejdning hos os

Når det kommer til CNC-bearbejdning og CNC-fræsning i plast har det mange anvendelsesmuligheder, og derfor har mange virksomheder brug for CNC-fræsning af plastemner. Vi kan som ordreproducerende underleverandør leveret diverse CNC-fræsede plastemner i både store og små serier samt enkeltstyksproduktion.

​Som underleverandør ved vi, at høj kvalitet, sikker levering og godt samarbejde ikke blot skal være flotte ord, man svøber sig i, men et fundament for hele virksomheden – det er det hos Johnsens Metalteknik A/S.​