CNC DREJNING TIL FREMSTILLING AF KOMPONENTER​

Hos Johnsens Metalteknik A/S i Nordborg er vi en ordreproducerende virksomhed, der kan levere CNC drejning i metal, stål eller plast i høj kvalitet og med hurtig levering til både små og store firmaer i hele landet – herunder i Esbjerg, Sønderborg og Kolding.

Vi udfører CNC-drejning og CNC-fræsning i alle slags metaller, stål og plast. Hvor de mest almindelige metaller er aluminium og messing, er det mest almindelige stål automatstål, stål 52, CK 45, Aisi 303 rustfri, Aisi 304 rustfri og Aisi 316 rustfri. Når det kommer til plast, benyttes pmaterialerne acryl eller POM oftest. Alt sammen kan leveres fra én til 20.000 stk.

​Vores fleksible og velholdte drejemaskiner til CNC drejning kan producere metal-, plast- og stålemner i størrelses-ordenen ø4 til ø80, men vi opererer oftest fra ø6 til ø65.

Vores maskiner tæller også slibemaskiner og gennemløbsvaskemaskine. Det betyder, at vi efter CNC drejning kan gøre emnerne helt klar til kunden, som med det samme kan tage dem i anvendelse.

Kundens ønsker i fokus
ved CNC drejning og andet arbejde

Grundet vores 25 års erfaring og store fleksibilitet er vi i stand til at møde meget specifikke krav til funktionalitet i vores CNC drejning, og derfor sørger vi for en tæt dialog med kunden under opgaven. Fra idé over produktion til levering indgår vi i et loyalt og tillidsvækkende samarbejde med hver enkelt kunde – det er vejen til det bedste resultat.

På den måde er vi i stand til at få lige præcis de detaljer med i vores CNC drejning, som giver resultatet unik kvalitet. Med vores knowhow og kundens idéer når vi frem til den optimale løsning.

Efterbehandling

Som underleverandør inden for CNC drejning ved vi, at jo tættere på monteringsklar et emne er, jo mere værd er det for vores kunde. Derfor tilbyder vi også efterbehandling af de CNC-drejede emner i form af eksempelvis afgratning og vask. Derudover råder vi også over en manuel drejebænk til opgaver, som kræver det.​